Kövess minket!
  
     

A jó fotós már fél siker!

A jó fotós már fél siker!
2014, április 30.

Bár mindenki élete legszebb napjaként gondol eljövendő esküvőjének napjára, azonban az azt megelőző esküvőszervezési feladatok miatt, könnyedén idegtépő stresszes hajtássá válhat, ha rövid időn belül nem válunk a szervezettség mintaképeivé.

A jegyespár az esküvőt megelőző időszakban folyamatos kutató munkában van, hogy mit és hogyan lehetne a legjobban megvalósítani. Ki kell választani a ruhákat, kiegészítőket, frizurát és sminket. És akkor még mindennek csak az elején vagyunk! Ezt követően jön a helyszín, ételek, foglalások leszervezése. Majd egyszer csak rájövünk, hogy megfeledkeztünk pár részletről. Bár sokan az esküvő egyik legfontosabb pontjának tartják a fotózást, néha annyira kézenfekvőnek vesszük, hogy meg is feledkezünk róla.

Ilyenkor megint beindul a nagy rohanás, hogy ki is lenne a legalkalmasabb a munkára. Azonban nem szabad a sietség miatt az első lehetőségnél megállapodnunk!

Tekintsük meg korábbi munkáit, ha van rá mód, vegyünk részt egy próbafotózáson, aminek keretén belül ki tudjuk alakítani a fotós és a mi stílusunk tökéletes egyvelegét. Mondjuk el, hogy milyen fotókat szeretnénk.

Legyen több beállított kép, mert spontán mimikánk nem legmegnyerőbb? Esetleg vegyesen, hogy biztosan meg legyen örökítve minden pillanat?

Akárhogy is a jó fotós megtalálása rendkívül fontos, hogy olyan képek készüljenek, melyek hűen tükrözik életük legszebb napját.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube