Kövess minket!
  
     

A sajtó rendezvényekben rejló lehetőségekről

A sajtó rendezvényekben rejló lehetőségekről
2014, április 30.

Amikor egy cég életében eljön az a pont, hogy nyilvános keretek között is prezentálja magát, rendkívül fontos, hogy erre a különleges alkalomra megfelelően felkészüljön!

Az első ilyen rendezvényen áll vagy bukik egy vállalkozása jövője. Vegyük azt a szerencsés helyzetet, hogy a meghívottak szép számban megjelennek. Sikerül pár hírességet is meggyőznünk arról, hogy látogasson el eseményünkre, ezzel is emelve az est fényét, ám ez még csak a kezdet!

A szervezés során el kell döntenünk, hogy milyen jellegű és milyen formai keretekbe szeretnénk csomagolni rendezvényünket. Esetleg szeretnénk egy vacsorát tartani vagy csak állófogadást, avagy büfét biztosítunk a vendégek számára. Akármelyik alternatíva mellett tesszük le a voksunkat, rengeteg szempontot kell szem előtt tartanunk, ahhoz hogy egy jó hangulatú, pozitív benyomást keltő rendezvényt tarthassunk.

Ennek rendkívül sarkalatos pontja a fotós, illetve a fotózás maga. Ha nyilvánosság elé lépünk, akkor arról mindenképpen kell egy kisebb sajtóanyagot összeállítanunk, melyben rövid beszámolóval szolgálunk, illetve egy olyan galériát is összeállítunk, melyben az ügyfelek, vendégek és VIP meghívottak szerepelnek.

Ezzel az apró fogással, nem csak a megjelentek, de minden olvasóhoz is eljut a cég híre.

Válassza a sikert, alkalmazzon profi fotóst sajtó rendezvényére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Business group celebrating
Profi fotóst rendezvényére!

Cége vagy vállalkozása rendezvényt szervez? Ebben az esetben ma már elengedhetetlen, hogy a szervezők saját fotóst is biztosítsanak az alkalom...

Close