Kövess minket!
  
     

Az extrém modellek világa!

Az extrém modellek világa!
2015, július 31.

Igen, ilyen is létezik, hiszen az extrém lányok és fiúk is legalább annyira a kamera elé illenek, mint a kifutókon sétáló modellek.

Az extrém külső az egyik legjobban megosztó tényező a világunkban. Attól függetlenül, hogy kezd egyre jobban elfogadott lenni a másokétól eltérő kinézet és az egyediség, még így is sok tetovált és piercinges embert ítélnek el társaik. De álljunk meg egy pillanatra: a tetoválás és a piercing tényleg ennyire extrém lenne? Mi nem gondoljuk, hiszen tényleg, szinte minden második embernek van már. Színes haj? Ez sem olyan különleges, az emberek nagy része festi a haját. Akkor mégis mire vonatkozik az extrém jelző?

Lássuk be, bárhogy is van, ma olyan világot élünk, ahol bármi, ami nem megszokott és nincs minden embernek, furcsa, extrém és kilóg a sorból. Mindezektől függetlenül vannak olyan emberek, és köztük olyan fotósok, akiket pont ez a különlegesség fogott meg.

Extrém modellek tetoválással, piercinggel, színes hajjal. És ez csak néhány dolog. Az extrém külső mindenkinek mást jelent, ám ez a fajta modellvilág pont ezt szereti. Minél különlegesebb, minél egyedibb, annál jobb. Persze a mértékletesség is fontos, a kevesebb néha több, a hangsúly a különlegességen van. Persze mint említettük, ez mindenkinek mást jelent, elvégre ez is olyan, mint a szépség: relatív fogalom.

Válasszon piercing kínálatunkból!

Ha Ön is az extrém vonalat erősíti, és piercingen gondolkodik, esetleg van már, de szeretne beújítani valami különlegeset, forduljon hozzánk! Mindent megtalál a kínálatunkban, ami csak piercing: tragus piercing, köldök piercing, fültágító, szemöldök piercing, nyelv piercing, és még számos más különlegesség is.

Nézzen körül weboldalunkon, a www.piercingrendeles.hu címen, és tekintse meg óriási kínálatunkat! Ha fel szeretné venni velünk a kapcsolatot telefonon, azt a 06-70/600-09-99-es számon teheti meg, email-t pedig az info@piercingrendeles.hu címre tud írni. Várjuk megkeresését!

Az egyediség mindenkinek jár, ne féljen a megvető pillantásoktól!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
milibaby.hu2
A baba szépségverseny kelléktára fiúknak

Egy szülő akkor a legboldogabb, ha büszke lehet a gyermekére. Általában a szülők legszívesebben világgá kürtölnék, hogy az ő csemetéjük...

Close