Kövess minket!
  
     

Egyedi gyermekruhák portfólió fotózáshoz

Egyedi gyermekruhák portfólió fotózáshoz
2014, június 19.

Manapság egyre népszerűbb, hogy nem csak magunk által, házilag elkészített képeket készítünk szeretteinkről, hanem egy portfólió fotózás keretén belül, minőségi képekkel örökítjük meg az egész családot, vagy éppen szeretteinket.

Egy-egy ilyen fotózás különböző koncepciók szerint történhet. A természetesség hívei, általában az otthoni környezetet vagy éppen kedvenc helyüket preferálják és ott, helyszínileg készülnek el a fotók, míg mások egy berendezett stúdióra teszik le a voksukat. Bármelyik mellett is döntsünk, az előkészületek egyik fontos pontja a ruhák és kiegészítők kiválasztása, melyek stílusukban passzolnak a képek koncepciójával, illetve a felvételen szereplők ruháival, így egységes, bájos végeredményt kialakítva. Mi ebben lehetünk az Önök segítségére!

Attól függően, hogy milyen koncepció szerint készülnek a képek, akár a különleges alkalmakhoz is megtalálhatja a Milibaby kínálatából a megfelelő darabokat! Aktuális kollekcióink összeállítása során, mindig helyet kapnak az idényhez, és az aktuális ünnepekhez illő gyermekruhák.

Kedves gesztus például, amikor egy új taggal bővül a család, hogy az ünnepek során elküldött sablon köszöntőlapok és e-mailek helyett, egy fotózáson elkészült aranyos vagy éppen vicces lappal kedveskedünk szeretteinknek és ismerőseinknek. Egy ilyen fotózáshoz fontos, hogy megtaláljuk az ideális kiegészítőket, melyekkel tovább fokozhatjuk a képek varázsát.

Kínálatunkban korosztály szerint a legkisebbektől a 7 évesekig találhatók egyedi készítésű ruhák. Így a család legapróbb tagjai is bájos kis ruhákban vagy éppen rugdalózókban szerepelhetnek a családi képen. A nagyobbaknak szánt kisgyermek ruhák között széles választékot állítottunk össze, olyan ruhadarabokkal, melyek teljes mértékben kielégítik az egyedi igényeket, mind színekben, mind formákban és kialakításban.

Fotózások során egy kedvelt lehetőség még, hogy a család bővülésével készítenek egy fotósorozatot a kis jövevényről is szüleiről. Ezekhez a fotókhoz a szülők gyakorta választják a Milibaby bájos kiegészítőit, például szárnyainkat, melyek nagyon kedvesen mutatnak a csöppségek fotóin, illetve az elkészült képekhez egyedi fényképalbumainkat és képkereteinket.

Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el weboldalunkra vagy keressen meg minket az alábbi elérhetőségeink egyikén!

http://milibaby.hu/

Seres Gábor (kapcsolattartó)

Telefonszám: (36) 30-436-28-93

E-mail cím: info@milibaby.hu

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Rendezvény fotózás 2
A sajtó rendezvényekben rejló lehetőségekről

Amikor egy cég életében eljön az a pont, hogy nyilvános keretek között is prezentálja magát, rendkívül fontos, hogy erre a...

Close