Kövess minket!
  
     

Lássa meg igazi arcát!

Lássa meg igazi arcát!
2014, április 30.

Rengeteg olyan nő van, legyen szó fiatalabbról, vagy éppen egy idősebb korosztályba tartozó hölgyről, aki valamilyen okból kifolyólag, nem ismeri fel önmaga szépségét.

Ezeket az emberekkel nem lehet meggyőzni szép szavakkal és dicséretekkel, mivel ezek csak pillanatnyi örömként élik meg, aztán ahogy a mesében; éjfélt üt az óra és a varázslat elszáll.

Éppen ezért, nem elég csak bizonygatni, hanem bizonyosságra van szükség!

Azok, akik nem elégedettek a testükkel, rengeteg komplexust hordoznak magukban nap, mint nap. Éppen ezért nem is szeretik, ha fotózzák őket.

Erre nyújt remek lehetőséget a portfólió fotózás!

Meglepő lehet, a kutyaharapást szőrével elv alkalmazása, mégis észrevehetően működik.

Azok a nők, akik részt vesznek egy ilyen fotózáson, teljesen meglepődnek, amikor viszontlátják önmagukat a képeken. A fotózás olyan környezetben és körülmények között zajlik, amelyben a modell kényelmesen érezheti magát és nem feszeng. A sminkesek és a stylistok segítenek a megfelelő ruhadarabok, kiegészítők és smink kiválasztásában.

A végeredmény pedig magáért beszél!

Az elkészült fotók megmutatják a modell igazi oldalát. A szépségét és a különlegességét, aminek a hatására ő is rádöbben milyen is valójában.

Ajándékozza meg szerettét az Önmagára való rácsodálkozás ajándékával!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Portfólió fotózás1
Profi portfóliózás a szakmai sikerek érdekében

Szeretné beindítani modell karrierjét, de még nem rendelkezik portfólióval? Esetleg már birtokában van egy ilyen albumnak, de a képek nem...

Close