Kövess minket!
  
     

Modell fotózás kezdőknek és haladóknak!

Modell fotózás kezdőknek és haladóknak!
2014, április 30.

Mindenkinek valahol el kell kezdenie. Nem lehetünk profik elsőre, kezdőként nem tudhatjuk az összes technikát, amit a profik már ismernek, egy dolog azonban kell. Az pedig nem más, mint a tehetség és az, hogy a modell éljen a kamera előtt és láthatóvá tegye önmagát!

A fotósoknak rendkívül nagy felelősségük van abban, hogy milyen lesz a végeredmény. Ez nem meglepő, hiszen ők készítik a képeket, ők állítják be a kamerát, de csak akkor tud igazán hatásos fotókat készíteni, ha a modellből kihozza a maximumot. Kommunikál vele, mozog, dinamikusan reagál, valamit megfelelő instrukciókkal látja el az alanyt.

Hogyan lesz egy kezdőből profi modell?

Természetesen elleshet trükköket a már befutott modellektől, és tanácsokat is kérhet, de valójában munka közben válik el, hogy valaki profi lesz, vagy megmarad amatőr szinten. Ahhoz, hogy egy fiatallány igazi topmodell lehessen egy kiváló fotós segítségére van szüksége, aki meglátja az erős oldalát és azt hangsúlyozza a képeken, és irányítja a modellt.

Ezen az úton haladva végül igazi profivá válhat a modell, aki minden helyzetben ösztönösen reagál a kamerára és a végeredményre nincs is jobb szó, minthogy fantasztikus!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Modell fotózás 1
Pár szóban a modell fotózásról

Ha az ember a fényképezésre gondol, általában 2 dolog jut eszébe; az egyszerű amatőr fotók, melyek családi eseményeken, nyaralásokon készülnek,...

Close