Kövess minket!
  
     

Profi fotóst rendezvényére!

Profi fotóst rendezvényére!
2014, április 30.

Cége vagy vállalkozása rendezvényt szervez? Ebben az esetben ma már elengedhetetlen, hogy a szervezők saját fotóst is biztosítsanak az alkalom megörökítésére, ami nem csak praktikus okokból lehet hasznos, hanem presztízskérdés is.

A leggyakoribb példa, hogy különböző ünnepségek; a cég születésnapja, Karácsony vagy más különleges partik alkalmával, egy fotós folyamatosan a vendégek rendelkezésére egy-egy fotó elkészítésére. Ez az apróság javítja a vállalkozás vagy cég megítélését, hiszen azt üzeni a vendégeknek, hogy a házigazda számára fontos a jelenlétük, illetve az, hogy jól érezzék magukat és erről pozitív emlékeik is maradjanak, akár képek formájában is.

Ebbe az is beletartozik, hogy a fotós folyamatosan figyelemmel követi az eseményeket és spontán képeket is készít, amik megőrzik a vicces, kedves emlékeket.

Amennyiben a rendezvényen, akár különböző díjak vagy elismerések is kiosztásra kerülnek, például az év dolgozója, a legjobban teljesítő munkatárs vagy bármi más kiemelt eredmény, akkor ezeket is megörökíthetik a fotósok, akár a bejelentést, akár az átadást, vagy mindkettőt.

Mindez segít abban, hogy egy nagy közösséggé formálja a cég dolgozóit és az alkalmazottak megbecsülve érezzék magukat, ami javítja a munkamorált és a produktivitást a jövőben.

Ha szeretné cégét egy jó hangulatú, termékeny közösséggé alakítani, szervezzen közösségi rendezvényeket és örökíttesse meg a különleges alkalmakat egy profi fotóssal!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Ageing woman
Lássa meg igazi arcát!

Rengeteg olyan nő van, legyen szó fiatalabbról, vagy éppen egy idősebb korosztályba tartozó hölgyről, aki valamilyen okból kifolyólag, nem ismeri...

Close