Kövess minket!
  
     

Profi portfóliózás a szakmai sikerek érdekében

Profi portfóliózás a szakmai sikerek érdekében
2014, április 30.

Szeretné beindítani modell karrierjét, de még nem rendelkezik portfólióval? Esetleg már birtokában van egy ilyen albumnak, de a képek nem profi szinten készültek el, így a szakmában nem veszik komolyan?

Ne várjon tovább, készíttessen szaklépzett fotóssal minőségi fotókat!

Azoknak, akik a divat világában szeretnének érvényesülni, rendkívül nehéz dolguk van a mai világban. Meglehetősen sok szép fiatal lány és jóképű fiatalember van, akik között nem mindenképpen a külső jegyek tesznek különbséget, hanem az, hogy milyen minőségű munkákat tudnak felmutatni. Azonban ahhoz, hogy betörjenek ebbe a világba és sikeresen érvényesülhessenek, profi fotókat kell produkálniuk, amiken megcsillogtatják igazi tehetségüket. Ehhez ellenben nem elég pár házilag elkészített jóvágású képet összefűzni. Aki ezen a területen szeretne elhelyezkedni, nem csak testét kell folyamatos kontroll alatt tartania, hogy minden helyzetben topp formáját nyújthassa, hanem minimális mennyiségű saját portfóliót is el kell készítetnie.

Egy professzionális portfólió fotózás során, a fotóssal előre egyeztetett időpontban veszi kezdetét a munka. Attól függően, hogy milyen fényképésszel szerződünk, általában van lehetőség helyileg igénybe venni profi fodrász és sminkes szolgáltatást, felár nélkül. Ez azért is lehet praktikusabb megoldás mivel, ha már a helyszínen kerül sor az előkészületekre egy már összeszokott csapat segítségével, egy egységesebb minőségi végeredményt érhetünk el, ami mindegyik fél igényét kielégíti.

Tegyen meg minden szakmai előmeneteléért, készítessen profi portfóliót!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Modell fotózás 2
Modell fotózás kezdőknek és haladóknak!

Mindenkinek valahol el kell kezdenie. Nem lehetünk profik elsőre, kezdőként nem tudhatjuk az összes technikát, amit a profik már ismernek,...

Close